blog
Iedereen is uniek: daar is respect voor bij 2de Spoor

Door Angeline de Graaf

 

Wat mij zo aantrekt in de samenwerking met 2de Spoor? Die vraag kan ik eigenlijk niet zomaar 1-2-3 beantwoorden. Want er zijn verschillende aspecten, die allemaal belangrijk zijn voor mij. Dus heb je even?

 

Lees meer >

 

Neus in de boter

Ik ben via een andere coach, Nan Schriks (Klik hier om haar blog te lezen) in contact gekomen met Mirelle Klijs. Eigenlijk kende ik haar al langer, we komen allebei uit Uden en zaten vroeger samen op atletiek. Maar ik werkte voorheen in het speciaal onderwijs en ben pas later in het re-integratievak terechtgekomen. Toen ik voor mezelf begon was 2de Spoor mijn eerste opdrachtgever. Wat een mooi bedrijf, Mirelle is super attent en heeft veel aandacht voor alle coaches. Ik viel met m’n neus in de boter.

 

Grote betrokkenheid

Ook de betrokkenheid vanuit de backoffice is heel bijzonder. Je voelt je echt onderdeel van een team, ondanks dat je ZZP’er bent. Ik ben bevoorrecht omdat ik in Uden woon en dus heel gemakkelijk bij 2de Spoor kan binnenwippen. Of bij hen op kantoor kan werken, dat is ook altijd mogelijk. Ondertussen ben ik er kind aan huis.

 

Brede expertise

Naast 2de Spoor is het kantoor van De Verzuimmakelaar gevestigd, ook een bedrijf van Mirelle. De bundeling van de kennis van alle verschillende medewerkers – allemaal kanjers op hun werkgebied – zorgt voor een brede expertise, waar ik zomaar op mag meeliften. Ik krijg nooit het gevoel dat ik te veel vraag of dat ze geen tijd voor me hebben, ook niet als ik bel met de backoffice. Dat voelt echt heel goed.

 

De lat ligt hoog

Mirelle legt de lat hoog en natuurlijk verwacht ze dat ook van mij. Maar het is altijd op een respectvolle manier. Het voelt niet als een druk omdat ze hele goede ondersteuning biedt als ik ergens tegenaan loop, tijdens een complex traject bijvoorbeeld. Je merkt dan dat zij het ook heel belangrijk vindt dat het traject slaagt en er een goede oplossing komt voor de kandidaat. Want wat het beste is voor een medewerker is direct of indirect ook het beste voor de werkgever, en andersom.

 

Iedereen is uniek: maatwerk is de oplossing

Maatwerk bieden, dat is waar 2de Spoor veel belang aan hecht. En dat is precies de manier waarop ik werk. Oog hebben voor de mens, begrip tonen, ieder heeft zijn eigen verhaal en ervaringen. Dat respect draagt 2de Spoor uit en dat past bij mij. Elk intakegesprek ben ik weer oprecht geïnteresseerd in wat iemand te vertellen heeft. Ik kijk met mensen naar de mogelijkheden, zonder voorbij te gaan aan een eventueel rouwproces of de situatie waarin mensen verkeren en waar ze zelf niet voor gekozen hebben. Maar die positieve insteek is belangrijk om verder te komen. Mensen energie geven, zodat ze weer in hun kracht komen.

 

 

2de Spoor geeft mij ook energie

Bij 2de Spoor vind ik diezelfde drive en positiviteit. En daar krijg ik zelf ook steeds weer opnieuw energie van. De gedreven medewerkers op kantoor, de bevlogenheid van Mirelle en de positieve flow waarin ik daardoor kom, zorgen voor goede resultaten met de kandidaten. En zo kijken niet alleen zij, maar ook ik met een positieve blik naar de toekomst.