blog
Zo zijn onze manieren: persoonlijk en doelgericht

De aanpak van 2de Spoor mogen we best uniek noemen in onze branche. Om jou hier een beter
beeld van te geven, delen we in dit weblog onze visie en ervaringen. Vooral de persoonlijke,
pragmatische benadering van kandidaten en werkgevers maakt ons onderscheidend. Lees onze blogs maar eens, dan zul je ontdekken wat we hiermee bedoelen. Veel leesplezier!

Lees meer
Iedereen is uniek: daar is respect voor bij 2de Spoor
Wat mij zo aantrekt in de samenwerking met 2de Spoor? Die vraag kan ik eigenlijk niet zomaar 1-2-3 beantwoorden. Want er zijn verschillende aspecten, die allemaal belangrijk zijn voor mij. Dus heb je even?
Lees meer
Maatwerk, een belangrijke pijler voor re-integratiewerk
De opdrachten in samenwerking met 2de Spoor verlopen heel goed, we delen dezelfde visie. Maatwerk is voor mij een belangrijke pijler voor het re-integratiewerk. Een re-integratiebureau dat daar oog voor heeft, zoals 2de Spoor, past mij dan ook goed.
Lees meer
Het 2e spoortraject is een ontdekkingsreis!
Via een goede bekende die ook werkt als coach, ben ik bij 2de Spoor terechtgekomen. Zij werkte al langer samen met Mirelle Klijs en heeft mij met haar in contact gebracht. Wat een positieve energie! En de visie op het vak komt heel erg overeen, ook niet onbelangrijk. Kortom, 2de Spoor is voor mij een hele fijne opdrachtgever.
Lees meer
Tevredenheids-onderzoek Blik op Werk: 2de Spoor scoort hoog!
2de Spoor is keurmerkhouder van Blik op Werk, een onafhankelijk kwaliteits- en kennisinstituut voor duurzame arbeidsparticipatie. Dit instituut neemt elk jaar een tevredenheidsenquête af bij onze relaties. Ook nu zijn we weer heel blij met de uitslag: een gemiddeld tevredenheidscijfer van 7,9!
Lees meer
2de Spoor doet álles voor de werkgever!
Iedereen weet, openstaan voor feedback brengt je verder. Je leert ervan en kunt verbeteringen doorvoeren. Mirelle Klijs is hier een expert in: zij staat open op een manier die je zelden ziet. Ze doet ook echt iets met de terugkoppeling die ze krijgt. Onder andere hierdoor heeft ze in tien jaar tijd een florerende organisatie opgebouwd: ik vind het heel prettig hier onderdeel van uit te mogen maken.
Lees meer
Snel handelen, duidelijkheid creëren en stagnatie voorkomen: met 2de Spoor zit ik echt op één lijn
Het is nu zo’n jaar of drie geleden dat ik bij 2de Spoor terechtkwam. Vanaf het begin voelt onze samenwerking als een warm bad: Mirelle is ongelooflijk attent, draagt uit waar ze voor staat en is heel deskundig.
Lees meer
2de Spoor: al tien jaar koploper!
Tien jaar 2de Spoor: directeur-eigenaar Mirelle Klijs blikt terug, en vooruit. “Eigenlijk was het nooit mijn bedoeling zelfstandig ondernemer te worden. Ik werkte bij een Arbodienst en wilde daar weg. Want als het geld binnen was mocht ik me niet meer druk maken om kandidaten, en dat deed ik wel. Enkele klanten vroegen mij voor mezelf te beginnen, omdat ik medewerkers wél plaatste. En zo is het in januari 2011 allemaal begonnen.”
Lees meer
Het hoogst haalbare voor alle partijen, dat is mijn overeenkomst met 2de Spoor
Twee jaar geleden las ik het op LinkedIn; bij 2de Spoor waren ze op zoek naar coaches. Ik nam contact op met Mirelle Klijs en tijdens dat gesprek bleek al snel dat het klikte tussen ons. Mirelle is gewoon een leuk mens. Ze weet heel goed wat elke coach te bieden heeft. Ook onderling weten we elkaar te vinden, zo worden we samen steeds sterker.
Lees meer
Een werkervaringsplaats doet wonderen!
Door op de bank te blijven zitten, word je niet gelukkig én vind je geen nieuwe baan. Wat er ook met je aan de hand is, er zijn meer mogelijkheden dan je van tevoren denkt. Ik spreek uit ervaring, dus ik kan deze boodschap altijd goed overbrengen aan kandidaten. En hen uitleggen dat een werkervaringsplaats wonderen kan doen. De ondersteuning van 2de Spoor helpt mij hier enorm bij!
Lees meer
Als het fundament ontbreekt, kun je niet bouwen
Een spontane directeur, die totaal geen directeursuitstraling heeft want ze is lekker informeel: dat sprak mij meteen aan bij Mirelle Klijs. Maar ook de persoonlijke aanpak van trajecten en haar deskundigheid vielen me op. We zijn nu ruim vijf jaar verder en ik kan wel zeggen dat het echt heel leuk is om samen te werken met zo’n professioneel, gezellig bedrijf!