referenties
Wat onze klanten over ons vinden
Na 8 maanden letterlijk niets meer gedaan of leuk gevonden te hebben in mijn leven, durf ik nu te zeggen dat ik mede door 2de Spoor weer zin heb in de toekomst.
Ik kwam in het spoor 2 traject..

Lees verder
Een conflict tussen werkgever en -nemer kan voor beide partijen veel stress opleveren. Het moment om afscheid van elkaar te nemen, is vaak een schrijnende toestand. 2de Spoor springt in en maakt het..

Lees verder
Maikel werkte in de IT-branche. Hij heeft ook allerlei gerichte opleidingen gevolgd in die richting. Doordat zijn huidige functie niet meer passend was door alle hectiek, kwam Maikel in een spoor 2..

Lees verder
Coos wilde haar baan niet opgeven. Ze had fijne collega’s en een leuke functie. Aan nieuw werk in een ander bedrijf wilde Coos helemaal niet denken. 2de Spoor zette alle zeilen bij en motiveerde Coos..

Lees verder
Jarenlang was Cees werkzaam bij een grote retail organisatie. Werk was zijn lust en zijn leven, maar tevens zijn enige sociale activiteit. Om het werk vol te houden liep Cees al jarenlang op zijn..

Lees verder
Een gespannen privé-situatie en dagelijks thuis komen van een zware baan. Een combinatie die soms niet lang is vol te houden. Het overkomt José. Het wordt haar allemaal teveel en het lukt haar niet..

Lees verder
Hoi Ingrid,Ik had vanmiddag het sollicitatiegesprek dat we samen hebben voorbereid de afgelopen periode. Het gesprek begon meteen heel goed. Ik kreeg direct de complimenten voor de aandacht die ik..

Lees verder
Richard is een jonge vader die met veel plezier werkt bij een bedrijf als steigerbouwer. Vanwege fysieke klachten kan hij het werk niet meer uitvoeren. Dit gegeven brengt veel stress met zich mee en..

Lees verder
2de Spoor moest het onderste uit de kan halen tijdens het eerste gesprek met Claudia. Het meisje was zo ongelukkig op haar werk dat het haar privé-leven beïnvloedde. Ze kreeg psychische klachten, een..

Lees verder
Je baas wil je niet kwijt, maar ziet gaan andere uitweg dan het opzetten van een tweede spoor traject. Voor Thera zit er niets anders op dan het zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Ze heeft niet in de..

Lees verder
Als kind al droomde Anneke van een baan met baby’s en besloot kraamverzorgster te worden. Jarenlang heeft ze het vak met plezier uit kunnen voeren totdat ze door lichamelijke klachten niet meer voor..

Lees verder
Toegeven dat je te veel hooi op je vork neemt, is erg moeilijk. Cees blijft stug doorwerken, terwijl zijn baas hem ziet wegglijden. Een outplacementtraject is het gevolg… 2de Spoor doet er..

Lees verder
Als je hobby je werk is, mag je van geluk spreken. Jos is zo’n persoon. Hij gaat dagelijks met plezier naar zijn werk en ziet zijn werk als zijn hobby. Totdat hij een uitval in zijn hersenen krijgt...

Lees verder
Dat de inzet van 2de Spoor op lange termijn effectief kan zijn, bewijst het verhaal van de 52 jarige vrachtwagenchauffeur Erik. Hij is tijdens zijn traject geplaatst als vrijwilliger op een..

Lees verder
Ik heb een half jaar coaching gehad van Anja: een leuke, vlotte en vriendelijke meid waarbij je je snel op je gemak voelt, die zich verdiept in je problematiek en je op een prettige en uitstekende..

Lees verder
Ik heb het spoor 2 traject met Anja als zeer prettig ervaren. Ze heeft me veel ruimte geboden om te landen en mijn verhaal te delen. Ze liet me niet met alles ‘wegkomen’ en geeft tegengas indien..

Lees verder
Het is kandidaat H. gelukt om binnen 4 maanden een nieuwe baan te vinden! Hoe? Dankzij zijn actieve en gemotiveerde opstelling. Zijn nieuwe baan, technical support specialist, is vergelijkbaar aan..

Lees verder
Jarenlang was Toine een autoschadehersteller. Het herstellen van schade aan auto’s, de juiste lak, de juiste kleur. Alles kon hij repareren en herstellen. Een echte vakman met alle benodigde..

Lees verder
Als Herman geen uitweg meer ziet in zijn huidige baan, besluit hij zijn droom achterna te jagen. Een eigen bedrijf op het gebied van fotografie. Iets wat hij al jarenlang als hobby uitvoert, maar nu..

Lees verder
Ik geloofde er eigenlijk zelf niet meer zo in, maar Mirelle heeft met haar no nonsense aanpak en motivatie het beste in mij naar boven weten te halen! Met alle aandacht voor mijn persoonlijke..

Lees verder
Je vindt dat je de leukste baan van de wereld hebt, maar je lichaam laat het niet toe het werk uit te voeren. Het is Mario die dit overkomt. Niets slaat hem uit het veld. Samen met 2de Spoor zoekt..

Lees verder
Pedro werkt al zijn hele leven in dezelfde drukkerij, totdat hij met rugklachten thuis komt te zitten. 2de Spoor wordt ingeschakeld, maar Pedro accepteert geen hulp. Hij wil kostte wat kost terug..

Lees verder
Jarek is sinds 10 jaar in Nederland en sinds die tijd ook aan het werk. Altijd bij dezelfde baas. Hij werkt hard en heeft het goed naar zijn zin.Het bedrijf is zeer te spreken over het werk dat Jarek..

Lees verder
Vanwege fysieke klachten functioneerde Bert niet meer als filiaalmanager van een supermarkt. De super gemotiveerde Bert nam 2de Spoor in de arm om samen te knokken voor een nieuwe start. Een kleine..

Lees verder
“Door een grote reorganisatie werd ik gedwongen op zoek te gaan naar een andere baan. In eerste instantie was ik erg boos op mijn werkgever en was ik daardoor tot niks in staat. 2de Spoor kwam het..

Lees verder
Bij sommige mensen zit écht alles tegen. Nelleke heeft zoveel ellende meegemaakt, dat ze haar leven niet meer op de rit weet te houden. Bij 2de Spoor lucht ze haar hart en praat ze over..

Lees verder
“Nadat ik door een val in een rolstoel belandde, had ik de hoop op een leuke baan opgegeven. De coach van 2de Spoor heeft me gestimuleerd om een goede en nuttige dagbesteding aan te houden. Ondanks..

Lees verder
Isabelle werkt bij een grote gemeente in het midden van land. Ze werkt er al jaren met plezier, maar het loopt al tijden niet lekker op haar afdeling. Ook kan ze niet overweg met haar chef. De..

Lees verder