blog
Tevredenheids-onderzoek Blik op Werk: 2de Spoor scoort hoog!

Elk jaar is het toch weer spannend: hebben we ook dit keer een goede score behaald? 2de Spoor is keurmerkhouder van Blik op Werk, een onafhankelijk kwaliteits- en kennisinstituut voor duurzame arbeidsparticipatie. Dit instituut neemt elk jaar een tevredenheidsenquête af bij onze relaties. Ook nu zijn we weer heel blij met de uitslag: een gemiddeld tevredenheidscijfer van 7,9!

 

Lees meer >

Boven het landelijk gemiddelde

We scoren hoog op respectvolle houding, mogelijkheid om op korte termijn kennis te maken, de snelheid van reageren op e-mails en telefoontjes en het nakomen van afspraken. Ook de dienstverlening zelf – 2e spoortrajecten, loopbaanbegeleiding en outplacement – wordt boven het landelijk gemiddelde gewaardeerd: ruim 44% is gewoon tevreden, maar nog beter, bij ruim 42% oversteeg onze dienstverlening de verwachtingen. Hier worden wij heel blij van!

Geen klachten: 91%

Nog een ander puntje: ruim 91% heeft geen enkele klacht, ook hierop scoren we boven het landelijk gemiddelde. 2de Spoor houdt bovendien heel goed rekening met de wensen van de klant, heeft meer dan voldoende aandacht voor de rechten en plichten en heeft veel begrip voor de situatie waarin de cliënt zich bevindt. Al met al dus goede reacties op de begeleiding die we bieden.

Ook verbeterpunten

Natuurlijk zijn er altijd verbeterpunten. Wij gaan ons de komende tijd dan ook richten op uitgebreidere mogelijkheden voor kandidaten om werkervaring op te doen en hen te koppelen aan een regionaal netwerk. Ook kunnen kandidaten binnenkort inloggen op onze online applicatie, wordt het sollicitatiewerkboek in meerdere talen aangeboden en komt er meer aandacht voor een persoonlijk afrondingsgesprek.

Wil jij wel eens meer weten over onze succesvolle aanpak? Neem dan gerust contact met ons op via secretariaat@2despoor.nl!